Købsvilkår og kontaktinformation

Varerne
 
Alle varerne her på siden er brugte varer. Jeg gør mit bedste for at beskrive tingene så godt som muligt, men hvis der er noget, du gerne vil spørge om, er du meget velkommen til at sende mig en mail! (under kontakt)
 
Bestilling
 
Når jeg har modtaget din bestilling får du hurtigst muligt en bekræftende mail tilbage fra mig.
 
Reservering
 
Dit køb vil altid starte med en reservering, når jeg modtager din bestilling.
Når jeg kan se, betalingen er gået ind på min konto, er varen solgt. Jeg reserverer i øvrigt gerne - op til 5 dage (medmindre vi har aftalt noget andet), hvorefter reserveringen bortfalder, og varen bliver sat til salg igen, hvis den ikke er blevet betalt. 
Jeg kan desværre ikke tilbyde at henvende mig til dig, hvis jeg får en vare ind, som du efterlyser - du må holde øje med siden. I er mange, der har spurgt, og det kan jeg slet ikke holde styr på :-)
 
Betaling
 
Betalingen sendes til en bankkonto, som du enten får nummeret på i den bekræftende mail efter din bestilling eller betaler direkte til gennem siden her.
Jeg giver ikke rabat.
 
Forsendelse og pakning
 
Dine ting vil altid blive sendt til dig på den billigst mulige måde gennem Post Danmark. Du kan evt. se taksterne på deres hjemmeside PostDanmark 
Vi har sat en fast pris på forsendelse, nemlig kr. 60,- for forsendelser til Danmark. Bliver forsendelsen billigere, får du penge retur - bliver den dyrere, hvis den f.x. bliver sendt som pakke, betaler du stadig kun 60,- og på den måde får du så lidt rabat.
Priserne på porto er igen steget.
Medmindre du som køber beder specielt om det, vil pakker, der sendes som breve, altid blive sendt som B-post.
Skal dine ting sendes som pakke, sender vi til det nærmeste posthus og ikke med levering til din adresse. I langt de fleste tilfælde, skal vi jo alligevel på posthuset efter pakker, fordi vi ikke er hjemme, når posten kommer.
Jeg sender trackingnummeret og adressen på posthuset til dig på mail, så du kan hente dine ting uden problemer. Foretrækker du at få leveret pakker til din adresse, skal du betale 80,- i porto.
Er det store tunge ting og/eller vil du gerne selv hente dine ting i Vig i Odsherred, vil der også være mulighed for det. Meget store og tunge ting kan vi desværre ikke sende for kr. 60,- send mig en email og lad os snakke om det.
Vi går ind for genbrug! Også når det gælder emballage :-)
 
 
Fortrydelsesret
 
Hvis en vare ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du synes, den ikke passer med min beskrivelse af den, kan du op til 14 dage efter modtagelsen returnere den og få dine penge tilbage. Selvfølgelig under forudsætning af, at den er i samme stand, som da jeg sendte den. 
Udgifterne til forsendelse afholdes af dig.
 
Personlige oplysninger

Navn, adresse mm. vil altid blive slettet efter en afsluttet handel og aldrig givet videre til en tredjepart.

Kontaktinformation:

Anne Dorte Frost Nielsen

Sportsvej 61, 2. th
 
2600 Glostrup
 
Lager: 4560 Vig, Odsherred

Send mail via bestillingssiden

 

Anne Dorte Frost Nielsen | 4560 Vig